lunes, 17 de abril de 2017

Xerrada "Viure educant"

Benvolguts, benvolgudes,

Us volem convidar  a la
xerrada " Viure educant", que tindrà lloc el proper dijous dia 20 d'abril,  a les 18.30, a l'Espai Baronda,  carrer de la Riba, núm.36.

 " Eduquem sempre, les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana i en 360 graus; és a dir, que l’aprenentatge es pot donar en qualsevol moment i en qualsevol direcció. Els adults som models emocionals i de comportament per als nostres fills, també quan la nostra actitud no és la correcta. “Vigila com mires els teus fills, perquè és la forma en la qual ells miraran el món”. La bona notícia per als pares i per a les  mares és que per educar no es requereixen coneixements en pedagogia, ni domini de la didàctica, ni grans recursos econòmics, perquè educar és una actitud. Però...,  hi ha  una fórmula màgica per fer-ho bé? Com podem saber si ens estem equivocant en el procés educatiu dels nostres fills? "


La xerrada anirà a càrrec d' Oriol Castellví. Es director d'escola i mestre de música, combina la seva activitat docent amb la d' impartir cursos de formació i impulsar col·loquis amb les famílies.  Aquesta activitat està emmarcada dins el marc d'actuacions del Pla educatiu d'entorn, proposta col·laborativa  entre Ajuntament i Generalitat,   que fomenta la interrelació entre famílies, escoles i entorn.


Agrairíem que en la mesura que pugueu ens confirmeu la vostra assistència a través del telèfon 900300082,  o bé contestant a aquest correu, i que  
feu  extensiva aquesta invitació a totes les famílies del vostre centre.

Atentament, 


Regidoria d'Educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario